SKYPE CONSULT.

Hoe verloopt een SKYPE Consult ?

 

Alles begint met het doorgeven van jouw naam en geboortedatum en -plaats via mail. Daarbij kan je reeds een specifieke vraag of thema zelf bepalen, maar dat hoeft niet. We kunnen namelijk ook gewoon een tekening maken in jouw energie van het moment.

Vanop mijn locatie stem ik me via de tekening in alle rust af op jouw energie, vraag/thema en ga aan de slag voor jou. Daarna ga ik het werk observeren en kijken wat de tekening jou wil duidelijk maken.

Ik stuur jou de tekening via mail ook door zodat je ze in alle rust kan bekijken. Daarna prikken we een datum en uur voor de video-consult via Skype. Je hoeft je dus niet te verplaatsen, de consult kan in jouw eigen vertrouwde en comfortabele omgeving.

Verwacht je echter niet aan éénrichtingsverkeer waarbij ik praat en jij enkel luistert. Zo werkt het niet...

Het is de bedoeling dat we samen in de tekening duiken en gaan kijken wat jou raakt. Op intuïtief coachende wijze probeer ik jou te duiden op datgene wat jou raakt, wat de tekening jou precies wil vertellen. Op die manier ga je jezelf bewust maken van eventuele blokkades en kan je ermee aan de slag. Door die bewustwording wordt al een hele reeks helende processen in gang gezet.
 

Na de consult wordt jouw tekening per post opgestuurd. Zo kan je ze thuis ergens zichtbaar plaatsen, op een plaats en manier die goed voelt voor jou. Door er regelmatig naar te kijken, geeft de tekening een helende energie naar jou toe. Eens je er geen behoefte meer aan hebt, mag je ze opbergen, dan heeft de tekening haar werk gedaan. Jij ben door je proces heen.

 

Heb je nood aan een verdere opvolging, of komt er iets uit de tekening dat nog om meer duiding vraagt, kan een vervolggesprek volgen – eventueel met een nieuwe tekening. Dat beslis je zelf.

Heb je aanvullende nood aan fysieke healing? Dan zoeken we samen welk type behandeling best bij je noden aansluit. Neem daarvoor alvast een kijkje in het aanbod van Het Ontwaken.