BLOGBERICHT.

Jouw zielendoel en encaustic art.

Vrijdag 17 augustus 2018 OF Zaterdag 8 september 2018:

NIEUWE WORKSHOP EAC® in combinatie met de kaarten 'Het Orakel van de Ziel'.

Wat is Encaustic Art?

Encaustic Art is een schildertechniek, waarbij je gebruik maakt van een schilderijzer en verschillende kleuren bijenwas. Door met de bijenwas over de zool van het warme ijzertje te gaan, gaat de bijenwas smelten. Vervolgens kan je met je ijzertje over speciaal gecoat papier strijken. Door het combineren van techniek en kleur bekom je heel abstracte maar kleurrijke tekeningen. Hierbij ga je schilderen vanuit je gevoel, puur intuïtief en dat levert dikwijls verrassende maar dankbare resultaten op.

Wat mag je van de workshop verwachten?

In de energie van het moment mag je er zelf aan de slag met bijenwas en kan je er op speelse manier je creativiteit botvieren. Daarna gaan we samen - op intuïtieve wijze - op zoek naar de diepere betekenissen die de tekening jou duidelijk wil maken.

Wat doen we nog extra?

In deze workshop combineren we het bijenwastekenen met de kaartenset ‘Het orakel van de ziel’. Ook deze kaarten worden intuïtief gebruikt en vormen een brug tussen je Hogere Zelf en jouw tijdelijke persoonlijkheid hier nu op aarde. Wat uit je kaarten als boodschap tevoorschijn komt, wordt tevens bekrachtigd in de tweede wastekening die je maakt. Je hoeft helemaal geen creatieve capaciteiten te hebben. Laat het gewoon gebeuren en verwonder je met een gezonde dosis nieuwsgierigheid om te weten wat jouw zielendoel is in dit leven. Wie weet staat je ziel misschien wel te popelen om je iets te vertellen? Zo krijg je mooie inzichten aangereikt waar je zelf mee aan de slag kan gaan.Voor wie de kaartenset ‘Orakel van de Ziel’ van Lindsay Hebbelinck (www.lindsayslighthouse.com) reeds in het bezit heeft is het handig deze mee te brengen naar de workshop! Dan werk je met de energie van jouw eigen kaartenorakel.

In samenspraak met Lindsay heb ik het voorrecht kunnen bekomen om met haar kaarten workshops met wastekenen te gaan combineren. Van de - ik durf ze haast niet meer te tellen hoeveel kaartensets ik heb - moet ik grif toegeven dat ik steeds weer dezelfde kies om mee te werken. Gewoon omdat ze zo'n mooie en zachte energie hebben. Deze kaarten worden intuïtief gebruikt en ze vormen een brug tussen je Hogere Zelf en jouw tijdelijke persoonlijkheid hier nu op aarde. .

Prijs van deze workshop: €35, lesmateriaal, drank en versnapering inbegrepen

Aanvang: 14.00 u tot 16.30u

Waar: Haaghoek 10 F - 9667 St-Kornelis-Horebeke

Inschrijving via mail: info@het-ontwaken.be of telefonisch op het nummer 0473/73.79.75.

Check even de inschrijvingsvoorwaarden op www.het-ontwaken.be


Archief
Volg me
  • Facebook Basic Square