BLOGBERICHT.

Engelenorakelkaarten en wastekenen.

Vrijdag 19 oktober 2018 OF zaterdag 17 november 2018:

WORKSHOP EAC® in combinatie met de kaarten 'Het Orakel van de Engelen'.

Ook deze kaarten zijn van de hand van Lindsay Hebbelinck (zie vorige blogpost). Toen ik in juni 2017 een eindopdracht in elkaar moest boksen voor mijn jaaropleiding tot Encaustic Art Coach®, was het eerst en vooral een zoeken naar: wat, hoe, waarmee kan ik het wastekenen gaan combineren?

Een zestal jaar geleden diende zich in mijn persoonlijk leven plots een ommezwaai aan. Er werd mij subtiel attent gemaakt op het feit dat ik nogal veel engeltjes in huis staan had. Zelf was het me nog nooit opgevallen... Tegelijk kreeg ik ook de titel van een boek aangereikt, dat ik toch eens dringend moest lezen: 'Engelen in je leven' van Jacky Newcomb. En ja, met het lezen van het boek vielen de stukjes op hun plaats. Sindsdien zijn de Engelen ook niet meer uit mijn leven weg te denken. Nu denken de meeste mensen bij Engelen aan gevleugelde wezens zoals ze ook meestal afgebeeld worden. Maar voor mij zijn Engelen zachte maar krachtige en fijne energieën, die altijd tot je beschikking staan als je ze om hulp vraagt. Het was mij dan ook nogal vlug duidelijk dat ik voor mijn eindopdracht met Engelenkaarten zou gaan werken. Zelf volgde ik ook al meerdere opleidingen bij Lindsay, en in samenspraak met haar kon ik haar kaarten gebruiken voor mijn eindopdracht.

Ondertussen is deze eindopdracht uitgegroeid tot een fijne workshop waarbij het wastekenen ook nog eens een bevestiging is van de boodschappen die via deze orakelkaarten tot jou komen. Ze vormen een mooie aanvulling op elkaar.

Foto's eindopdracht - met dank aan Karina Stelloo van opleidingscentrum www.close2nature.nl èn mijn medestudenten Encaustic-sisters Ann en Sandra.

Prijs van deze workshop: €35, lesmateriaal, drank en versnapering inbegrepen

Aanvang: 14.00 u tot 16.30u

Waar: Haaghoek 10 F - 9667 St-Kornelis-Horebeke

Inschrijving via mail: info@het-ontwaken.be of telefonisch op het nummer 0473/73.79.75.

Check even de inschrijvingsvoorwaarden op www.het-ontwaken.be


Archief
Volg me
  • Facebook Basic Square