BLOGBERICHT.

Schilderen met bijenwas.

op 27 april 2018 of 25 mei 2018 van 14.00 tot 16.30 uur

EEN PUUR CREATIEVE ONTDEK- EN- GA- AAN- DE- SLAG WORKSHOP

waarbij je kennis maakt met de materialen en technieken van het wastekenen (Encaustic Art). Waarbij je je laat betoveren door de verrassende resultaten die er uit ontstaan. Spontaan groeit de smaak naar meer.

Er wordt gebruik gemaakt van een ijzertje waar één of meerdere kleuren wasblokjes op gesmolten worden. Door met het ijzertje over een speciaal gecoat blad te strijken ontstaan er boeiende tekeningen en structuren. Met speciale technieken kan je nog meer creatieve en/of abstracte resultaten bereiken. Je hoeft helemaal geen tekentalent te hebben om op deze manier je creatieve kant te gaan ontdekken. Laat je innerlijke kind zich volledig uitleven en beleef het spontane 'speel'plezier. Je eigen werkstuk(ken) krijg je uiteraard mee naar huis!

Waar: Anne Versmessen - Haaghoek 10 F - 9667 Sint-Kornelis-Horebeke - 0473/73.79.75.

Prijs: €40, alle materialen, drank en versnapering inbegrepen

Plaatsen beperkt tot max. 5 personen

Inschrijven via : info@het-ontwaken.be - lees er nog even de inschrijvingsvoorwaarden op na op de site www.het-ontwaken.be


Archief
Volg me
  • Facebook Basic Square