BLOGBERICHT.

Proeven van de magie van een bijenwastekening?

Op koopzondag 17 december 2017 kan je in The Angel Academy in Bree komen kennismaken met Encaustic Art & Coaching®, en dit van 12.00 tot 17.00 uur.

Wat mag je verwachten? Tijdens een kort consult van ongeveer een half uurtje maak ik voor jou een wastekening - of indien je dat graag wil, maak je die zelf. Je hoeft helemaal geen creatieve vaardigheden te hebben om aan het bijenwastekenen te gaan. Het vertrekt namelijk vanuit het abstract creatieve. Daarna duiken we samen de tekening in om op intuïtief coachende wijze te ontdekken wat deze tekening jou wil vertellen. Wie weet staat je onderbewuste wel te popelen om je iets duidelijk te maken wat zichtbaar mag worden. Mooie inzichten kunnen je dan verder op weg helpen op je levenspad.

Place to be: The Angel Academy

Bocholterkiezel 76

3960 Bree

Een consult kost je €10 en dit bedrag gaat deels naar een goed doel. Hopelijk ontmoeten we daar elkaar?


Archief
Volg me
  • Facebook Basic Square