BLOGBERICHT.

Nieuwe website online!


Wat heb ik er zò ontzettend hard naar uitgekeken! En nu is het eindelijk zo ver...! Mijn compleet vernieuwde website staat online! En wat ben ik er zo ontzettend trots op! Neem gerust een kijkje, laat je inspireren... 't Wordt beslist de moeite! Het wordt ook een erg actieve website, kom dus regelmatig maar eens terug. Of - beter nog - schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF, dan word je nog sneller op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes, workshops of andere boeiende onderwerpen rond Encaustic Art Coaching, IET of Reiki!

Veel surfplezier!

Anne


Om dit heugelijk nieuws te vieren, kan je tot eind december genieten van een exclusief aanbod! Om jou van de wondere wereld van Encaustic Art Coaching® te laten proeven, kan je nu tijdelijk intekenen voor een KENNISMAKINGS CONSULT via SKYPE. Een individueel gesprek gedurende een half uurtje, waarbij je alle mogelijkheden van deze healings-techniek leert kennen.

Kijk HIER voor meer info rond dit unieke aanbod.


Archief
Volg me
  • Facebook Basic Square