REIKI.

REIKI is een natuurlijke en een­voudige geneeswijze die ons in staat stelt meer levenskracht-ener­gie op te nemen. Deze methode vitaliseert onze levenskracht en brengt de energieën in ons li­chaam weer in balans. Deze na­tuurlijke helende energie stroomt in een krachtige en geconcentreer­de vorm door de handen van de Reiki-gever.

Het opleggen van de handen kanaliseert de genezende energie in het lichaam van de ont­vanger.

REIKI bevordert genezingen van allerlei aard en verlicht snel pijn en acute symp­tomen. Het heeft tevens een positieve in­vloed op de spirituele groei. Na een behandeling zie je dingen waarschijnlijk een stuk helderder en kom je mogelijk tot diepe inzichten in bepaalde vragen of problemen die je bezighouden.

 

Op deze ma­nier kan Reiki je helpen de gepaste veranderingen in je leven aan te brengen en juiste beslissingen te nemen, als dat het is waar het op dat moment voor jou om gaat.

REIKI werkt bij iedereen anders, maar altijd daar waar de ontvanger op dat moment het meest bij gebaat is.

REIKI kan de energieën in ons lichaam weer in balans brengen, helpt los te laten, en te ontspannen, versterkt en harmoniseert het immuunsysteem en helpt onze energie voorraad op peil te brengen.