ENCAUSTIC ART COACHING®.

Een Encaustic Art Coach® is door Close2Nature opgeleid tot coach die op de eerste plaats respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft.

Een Encaustic Art Coach® bekijkt zijn missie als coach op een holistische wijze. Dat betekent dat de coach het "weten van het hart" volgt en daarbij spiritualiteit als vanzelfsprekend meeneemt.

Een coach neemt daarbij ook ontwikkeling, bewustwording en eigen wijsheid serieus en zet dit op een gegronde wijze in de praktijk om, daarbij steeds reflecterend aan de woorden; 'Do I pratice what I preach"?

Zit je met blokkades of belemmeringen die je niet kan plaatsen? Of verval je steeds opnieuw in oude patronen? Aan de hand van een wastekening kunnen we samen op zoek gaan naar de dieperliggende oorzaken van deze blokkades.

Die wastekening maak jij zelf of ik maak er een voor jou. Je hoeft totaal geen creatief tekenwonder te zijn. Daarna gaan we samen - op intuïtieve wijze - op zoek naar de diepere betekenissen die de tekening jou wil duidelijk maken.

Op die manier kunnen reeds lang aanwezige en veelal onbewuste blokkades, terug worden losgemaakt. In de fase van inzicht, word je je spontaan bewust van de prille oorzaak van de hapering. Het Universum helpt daarbij altijd dankbaar een handje mee om je duidelijk te maken wàt je moet weten.

Aansluitend kan je dan voor opteren om met de verkregen inzichten aan de slag te gaan om de belemmering op te ruimen. Eens dàt punt bereikt, zit je leven terug in de goeie flow. De flow die jij verdient!

Diverse Energetische Healings waaronder Reiki, Angelic Reiki, IET,…  kunnen daarbij een mooie bijkomende en/of ondersteunende rol spelen. Eventueel aangevuld met Reading met Engelen-orakelkaarten kan jou meer duidelijkheid gegeven worden over jezelf en je leefomgeving.

DOEL is de balans en vreugde in jezelf terugvinden zodat je voluit opnieuw in je innerlijke kracht kan gaan staan.

Lees hier "WAT ENCAUSTIC ART COACHING NIET IS"...

  • Facebook - Grey Circle
Haaghoek 10 F000

9667 Sint-Kornelis-Horebeke 

België

© 2019. Webdesign by Klant & Klaar